Ծաղկաթեյ Կենարար
12500 դր
Առկա է պահեստում
20
Նկարագրություն
Առողջարար և կազդուրիչ այս ծաղկաթեյը պատրաստված է հայկական միջնադարյան բժշկության հնավանդ բաղադրատոմսով: Հնում այն օգտագործվել է թագավորական ընտանիքներում, որպես առույգությունն ու երիտասարդությունը պահպանող կենարար ըմպելիք: Այն ունի հակաօքսիդիչ և դիմադրողականությունն ամրապնդող ազդեցություն, կարգավորում է նյութափոխանակությունը, բարելավում շնչառական, աղեստամոքսային, նյարդային և սիրտ-անոթային համակարգերի աշխատանքները:
Թեյի գլխավոր բաղադրիչներ են` պատրինջը, ուրցադաղձը, զիվանը, ճգնավորի խոտը: Պատրաստման եղանակը ` 1 թեյի գդալ հումքը լցնել 200մլ եռացրած ջրի մեջ, թրմել 2-3 րոպե:
Պահպանման պայմաններ` պահել չոր և զով վայրում:
Պիտանելիության ժամկետը ` 2 տարի:
Նմանատիպ ապրանքներ